Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul cu modul de utilizare a acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor.

.

LIVRAREA PRODUSELOR ȘI ACHIZIŢIA ONLINE

Procesarea comenzilor pe acest magazin online se va face doar pentru clienţii de pe teritoriul României. Nu efectuăm livrări în afara ariei stabilite. Pot plasa comenzi în website persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani până în ziua efectuării comenzii şi care au acceptat termenii şi condiţiile impuse.

Toate informaţiile de pe website-ul nostru au scop informativ, ele nefăcând obiectul unui Contract Comercial, până în momentul lansării şi confirmării unei comenzi. După plasarea unei comenzi în magazinul nostru, vă vom trimite un email de înştiinţare referitor la recepţia comenzii dumneavoastră.

Acceptarea comenzii vă va fi adusă la cunoştinţă prin email sub forma Confirmării Comenzii. Contractul dintre firma noastră şi cumpărător devine valabil în momentul expedierii Confirmării Comenzii şi face referire strict la Produsele confirmate. Societatea noastră nu consideră o comandă neconfirmată ca având valoarea unui contract.

Contractul se consideră încheiat la momentul expedierii către cumpărător a email-ului ce conţine Confirmarea Comenzii. Vă rugăm să verificaţi conţinutul confirmării comenzii şi să notificaţi eventualele erori descoperite la adresa noastră de email contact@duraroyal.ro.

Toate produsele afişate pe website-ul www.duraroyal.ro pot face obiectul unei comenzi, însă numai în limita stocului disponibil. Este posibil ca unele culori să prezinte diferenţe de nuanţă între produsul efectiv şi imaginea acestuia pe site. Aceste diferenţe pot apărea ca urmare a prelucrării imaginilor.

Preţurile afişate în magazinul nostru sunt în exprimate în LEI şi includ TVA, dar nu conţin şi contravaloarea transportului sau taxă ramburs, sume ce vor fi adăugate la totalul de plată. Noi facem eforturi pentru a ne asigura că preţurile trecute în magazinul nostru sunt corecte, însă, din cauza unor erori sau disfuncţionalităţi tehnice, pot exista situaţii în care preţul afişat să nu fie cel corespunzător.

Dacă apar erori şi unele produse sunt postate cu un preţ greşit, veţi fi contactat şi veţi avea opţiunea de confirmare a comenzii la preţul corect sau de anulare a acesteia. Dacă nu puteţi fi contactat, comanda va fi considerată anulată şi se va recurge la procedura de restituire a sumei plătite.

Nu ne obligăm să onorăm comenzi ce au ca obiect produse al căror preţ este greşit, iar greşeala este sesizabilă, preţul expus neîncadrându-se în grila noastră obişnuită de preţuri. Ne rezervăm dreptul de a schimba preţul produselor postate pe site în orice moment, cu excepţia produselor care fac obiectul unei comenzi confirmate.

Referitor la voucherele de discount, aceste discounturi nu se cumulează cu alte promoţii și nu se aplică pentru produsele deja aflate la reducere.